― Marketing ―

Večera iz bolnice u Srbiji izazvala burne reakcije: “Radije bih jeo tapete sa zidova”

- Marketing -

Pojedini su odmah konstatovali da je sramotno što pacijenti dobivaju takvu hranu, dok drugi nisu vidjeli nikakav problem u obroku

 

Bolnička hrana je često predmet diskusije. Na stranici Reddit je osvanula fotografija bolničke večere koja je izazvala burne reakcije, iako nije poznato kakva je situacija pacijenta ni koja je bolnica u pitanju.

- Marketing -

 

Pojedini su odmah konstatovali da je sramotno što pacijenti dobivaju takvu hranu, dok drugi nisu vidjeli nikakav problem u obroku, govoreći da je on izbalansiran i zdrav.

– Kakva je to reciklirana povraćka.

 

– Radije bih jeo tapete sa zidova one ofucane, napisali su oni koji nisu oduševljeni ovim bolničkim obrokom, prenosi Nova.rs.

 

S druge strane, dosta ljudi je reklo kako jelo djeluje ukusno i “ništa mu ne fali”, a neki su podsjetili i na to da bi u bolnicama obroci morali biti prilagođeni stanju pacijenata.

 

– Meni ovo izgleda kao potpuno normalni obrok. Nikada nisam vidio problem u bolničkoj hrani, baš je pristojna. Ti, vjerovatno, ni kući ne jedeš bolje, a znaš da nipodaštavaš bolničku hranu. To nije restoran, pa da dobiješ Karađorđevu.

 

– Šargarepa i brokoli su vrlo zdravi. Čak i hljeb izgleda kao neki polubijelim, pisali su drugi.

 

Ipak, javio se i neko ko zna situaciju s druge strane.

 

– Igrom slučaja znam osobu koja je radila nabavku hrane za bolnicu. Tako im je mali budžet za hranu da nekad ne mogu da izguraju mjesec pa im je fokus najjeftinija a zdrava hrana. Neki pacijenti ni ne mogu jesti ništa jače od gornje slike pa se prilagođavaju njima, objasnio je.

 

Pojedini su takođe u komentarima podijelili fotografije iz drugih bolnica i porodilišta, koji pokazuju kako još može da izgleda obrok koji se daje pacijentima. Mnogo gore i nezdravije.

- Marketing -