Povezano

Vahu napala još jedna zvijezda: On je za mene mrtav


Na popisu nema najvećih zvijezda. Vaha na turnir ne vodi Hakima Ziyecha (Chelsea), Noussaira Mazraouija (Ajax), Adela Taarabt (Benfica) i Aminea Harita (Marseille). Uz njih, Vaha ne vodi Younesa Belhandu (31), iskusnog ofenzivca turskog Adana Demirspora.

- Marketing -

“Ne bih se odazvao pozivu ni da me je zvao. On je mrtav za mene. Nije me cijenio kao sportaša, iako sam igrao dobro u klubu”, rekao je Belhanda.

Izbornik Vaha se oglasio na ovu temu.

“Trener je taj koji bira ko će igrati. Njegove izjave su pretenciozne. Birao sam igrače koji igraju timski nogomet, a postoji i žestoka konkurencija u momčadi.”

Belhanda je odigrao 50 utakmica za Maroko, posljednji u srpnju 2019. godine.

Podsjetimo, na popisu nema Hakima Ziyecha, zvijezde Chelseaja i reprezentacije, koji je već nekoliko puta bio u sukobu s izbornikom. Vaha je krilnog napadača izbacio zbog neprofesionalnog ponašanja na jednom okupljanju.

“Prvi sam put u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni da može igrati prijateljski susret s Ganom, ali je on odbio. Potom je odbio i zagrijavati se i ući u igru jer je bio zamjena. Ja takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu, ili nisi nikako”, poručio je tada Halilhodžić pa dodao: “Na posljednja dva okupljanja nije bio discipliniran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati.”

Nije trebalo čekati dugo da Ziyech odgovori. Na svojem Instagram profilu je postavio Story u kojem piše: “Drugi put reci istinu”, a uz obraćanje svojem treneru u reprezentaciji, stoji i emotikon klauna. Stoga ne treba čuditi činjenica da su mu vrata reprezentacije zatvorena, piše Raport.

- Marketing -

Najnovije

Popularno