Uznemirujući video: Pogledajte snimak ubistva bivšeg arkanovca Gorana Popovića

Video-kamere zabilježile su snimak ubistva Gorana Popovića (39), Srbina rodom iz Hrvatske, koji je likvidiran u ponedjeljak u Santa Cruzu u Boliviji dok je sjedio u internet kafeu.

Nepoznati napadač nekadašnjem pripadniku “crvenih beretki“ ispalio je tri hica u glavu i tijelo, a potom pobjegao. Podsjećamo, Popović je bio pripadnik Crvenih beretki, odnosno Arkanovih Tigrova. Imao je državljanstva Hrvatske i Srbije. Rođen je 1974. u Donjem Lapcu, a istraživale su ga i hrvatska i srbijanska policija zbog šverca droge i oružja.

Navodno je povezan s klanom kokainskog kralja Darka Šarića, koji se u pomalo misterioznim okolnostima nedavno predao srpskoj policiji. Poznat je po nadimku Goksan, a bolivijska je policija kod njega našla lažne dokumente. Nakon rata je s bivšim suborcima organizirao šverc velikih količina oružja i droge. Policija je sumnjala da sarađuje sa Slobodanom Kašićem, Splićaninom kojem se sudilo za 557 kilograma kokaina zaplijenjenog u Rijeci, a bio je i povezan sa skupinom kojoj se sudilo u Beogradu nakon zapljene 170 kilograma bolivijskog kokaina u Solunu, piše Jutarnji.hr.

Iz zatvora u Sremskoj Mitrovici pobjegao je s bratom 2004. godine, nakon čega se jedno vrijeme skrivao u Zagrebu. Služio je kaznu za otmicu poduzetnika Dušana Krstovića.

(jutarnji.hr)

Možda vam se svidi

Comments are closed.