(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Novi snimak brutalnog premlaćivanja mladića: Udarci u glavu, lomljenje obje ruke

0

Po Novom Sadu o ovom zločinu kolaju različite priče i glasine o kome se zaista radi.
 
Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta iz Novog Sada, objavio je danas duži snimak brutalnog prebijanja mladića ispred jedne kladionice u Novom Sadu, a koji otkriva nove detalje kako je mladić brutalno pretučen i kako su mu polomljene obje ruke, kao i sve aktere koji su učestvovali u njegovom prebijanju, a zatim mirno posmatrali kako I.K. do kraja sakati žrtvu.
Naime, novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba. Na snimku koji je Parović objavio vidi se provosumnjičeni kako žrtvu hvata rukama za vrat, ali vidi se i još jedan mladić koji vuče kasnije zvjerski pretučenog za majicu i udara ga prvo kolhenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.
Dok jedan radnik obezbjeđenja pokušava da rastavi žrtvu i nasilnika, mladić koji se na početku snimka vidi kako koljenom i pesnicom udara žrtvu, sada ga šutira u glavu dok grupa mladića sve nijemo posmatra. Nasilje se nastavlja neprestanim uletanjem mladića u sivoj majici, koga obezbjeđenje pokušava da spriječi i drži ga po strani dok prvoosumnjičeni nastavlja brutalno pesničenje, a na kraju i okretanje tijela onesviještenog mladića sa namjerom da mu polomi ruke.
 
Snimak bilježi i trenutak kada jedan od radnika obezbjeđenja prilazi nasilniku, ali on za kratko prekida pesničenje i prstom mu prijeti, poslije čega se on povlači dok ostalo obezbjeđenje posmatrače gura.
 
Na kraju snimka mladići se razilaze, dok žrtva u besvjesnom stanju ostaje da leži.
 
Po Novom Sadu o ovom zločinu kolaju različite priče i glasine o kome se zaista radi. Pa tako postoje dvije nepotvrđene verzije o imenu nasilnika. Prema jednoj, radi se o Iliji K. a prema drugoj o Ivanu K. Navodno je šef obezbjeđenja lanca poznate kladionice, međutim, za sad to nije moguće potvrditi. Policija i dalje traga za prvoosumnjičenim, a da li će biti procesuirani i drugoosumnjičeni ostaje da se vidi.
Video pogledajte OVDJE.
Oslobođenje