5.8 C
Kakanj
Četvrtak, 15 Aprila, 2021

UZMITE ŽELATIN PROTIV BOLOVA U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA, RUKAMA I VRLO BRZO ĆETE OSJETITI POBOLJŠANJE


Mislite li da ne pomažu? Onda biste trebali isprobati novu metodu. Ovaj recept će vam biti spas za ruke, noge, leđa i vrat.

LIJEK ZA ZGLOBOVE
Sve što vam treba je 150 g želatina. Ova količina je dovoljna za ceo mesec. Svakog dana treba da konzumirate oko 2 kašičice želatina. Razblažite ga sa 1/4 šolje hladne vode. Dobro promešajte i ostavite preko noći. Ovu smesu treba piti na prazan stomak ujutru. Ako vam se ne sviđa njegov ukus, možete dodati malo meda, soka ili pavlake.

Posle sedam dana uzimanja ovog leka, primetićete da su bolovi u leđima, vratu ili nogama postali slabiji. Posle mesec dana možete prekinuti lečenje, jer će se postići rezultat.Možete da ponovite ciklus u roku od šest meseci, ali to nije neophodno.Zašto je običan želatin tako moćan lek za zglobove? Stvar je u tome što se dobija preradom kolagena koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima goveda.

Pored toga, proces uključuje obradu tetiva i hrskavice. Zbog toga sadrži aminokiseline koje pomažu u obnavljanju vezivnog tkiva zglobova.Zabeležite ovaj lek ako imate bilo kakvih problema sa zglobovima. Počnite da uzimate želatin protiv bolova u leđima, vratu, nogama, rukama i vrlo brzo ćete primetiti rezultat,piše Dnevni.rs

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO