“UZEO JE SJEKIRU IZ DVORIŠTA, VRATIO SE UNUTRA, VERICA JE VRIŠTALA” – Majka tinejdžera koji je ubio babu kod Kraljeva otkrila da joj je sin bio povučen

Popularno

Povezano


Zločin se dogodio u prizemlju porodične kuće, u delu u kojem je stanovala Veljkova baba Verica, dok je ubica u drugom dijelu živio sa svojom starijom sestrom.

- Marketing -

Komšije pričaju da je Veljko izašao u dvorište, uzeo sjekiru, vratio se u kuću i svojoj babi nanio nekoliko snažnih udaraca. Verica je od zadobijenih povreda na mjestu preminula, dok je Veljko ubrzo nakon što je počinio zločin uhapšen nedaleko od dvorišta.

– Veljko je bio dobro dijete, ali sa ovom babom koja je očeva majka, nije se baš najbolje slagao. Mnogo su se svađali. Ne znam zašto. Ne mogu da povjerujem kakva nas je tragedija zadesila – ispričala je Veljkova majka Danijela.

Ona kaže da se mladić često žalio na babu Vericu sa kojom je stanovao u istoj kući, jer je sa ocem Goranom, zbog njegovih zdravstvenih problema sa srcem, posljednjih nekoliko mjeseci živjela u Sloveniji.

– Veljko je završio za kuhara u Kragujevcu, ali je rijetko izlazio. U posljednje vrijeme je često menjao raspoloženje, postajao je nervozan i razdražljiv. Nikako nije mogao da se složi sa Vericom i eto šta nas je zadesilo – ispričala je Veljkova majka.

Komšije pričaju da su u šoku i nevjerici i prepričavaju porodičnu tragediju koja ih je sve potresla.

– Čula se baš glasna svađa iz njihovog dvorišta i kuće, a onda se začuo i vrisak. Izašli smo pred dvorište, a onda smo vidjeli Veljka na ulici kako ponavlja da zovemo policiju. Nismo u prvi mah shvatili šta se dogodilo, pomislili smo da je to opet jedna od uobičajenih svađa – ispričale su komšije.

Pričaju da Veljko nije pravio probleme, ali i da se nije družio sa vršnjacima, i da je rijetko izlazio, piše Blic.

- Marketing -

Najnovije