Užas u Požarevcu: Pretukao i ošišao kćerku pa je silovao više puta

0

Viši sud u Požarevcu osudio je u prvostepenom postupku Živorada Milića (61) iz Smoljinca kod Malog Crnića na 15 godina zatvora, jer je silovao maloljetnu kćerku A. M, tada staru 16 godina.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Prema navodima optužnice, Živorad je 10. maja prošle godine kćerku pretukao i ošišao, a onda je primorao da ga zadovolji oralno i klasičnim se*sualnim odnosom, a to je uradio i sutradan popodne. Trećeg puta, 12. maja oko 12 sati, sve je ponovio, ali je tada i analno silovao kćerku. Sve vrijeme on je nju i vrijeđao, optužujući je da je drolja i da spava sa starijim muškarcima u selu. Ona je 12. maja pobjegla od kuće i napisala pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod kćerke udate u Smederevu, piše Avaz.

U pismu je A. M. navela da će da izvrši samoubistvo, pa je majka slučaj prijavila policiji. Poslije toga, Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor. Poslije njegovog hapšenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini i na vešu djevojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi. Ljekarskim pregledima utvrđeno je da je djevojčica imala brojne povrede po tijelu i intimnim dijelovima. Istražni organi rekli su da do sada nisu vidjeli ovako brutalno silovanje.