― Marketing ―

Užas u Njemačkoj: Zavezala mladića za krevet a zatim zapalila stan

- Marketing -

Jučer su u njemačkom Dresdenu vatrogasci s balkona spasili 25-godišnjeg mladića koji je pobjegao iz gorućeg stana. Kako piše njemački RTL, on je nakon što su ga spasili hitno prebačen u bolnicu s teškim opekotinama.

Nakon kraće potjere, policija je uhapsila 19-godišnjakinju koja se dovodi u vezu sa zločinom, a tinejdžerica bi se danas u popodnevnim satima trebala pojaviti pred istražnim sudcem. Što se tačno krije iza ovog požara i u kakvom su odnosu bili djevojka i mladić tek treba biti utvrđeno u istrazi, prenosi Index.hr.

Policija je danas izdala saopćenje u kojem navodi da je požar vjerovatno podmetnut upaljačem. Kako saznaje BILD, ona je lisicama za krevet vezala nesretnog mladića, a pišu i da je vatrogasce dočekao na balkonu vezan za okvir kreveta.

- Marketing -

Vatrogasci su na platformi X objavili da je stan u potpunosti izgorio.

  • Hitna pomoć se popela ljestvama i spasila dvije osobe. Jednoj osobi ukazana je hitna medicinska pomoć te je prevezena u bolnicu. Vatru su vatrogasci brzo ugasili. Zbog velikog dima morale su se provesti opsežne mjere ventilacije, objavili su.
- Marketing -

BONUS VIDEO

Pet puta više stranih radnika u Federaciji nego u RS-u

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine planira odobriti zapošljavanje 6.037 stranaca u narednoj godini, što je značajan porast u odnosu na trenutnu kvotu od...