― Marketing ―

Uspješno završen prvi Summer Dance Night u organizaciji Plesne Akademije “Victory”

- Marketing -

Uspješno završen prvi Summer Dance Night u organizaciji Plesne Akademije “VICTORY”.

Proteklog vikenda održan je prvi Summer Dance Night na Trgu Alije Izetbegovića u centru Zenice u organizaciji Plesne Akademije “Victory” Zenica.

Članovi Victory Akademije su tom prilikom predstavili više performansa, a predstavili su i svoje regionalne i državne prvake u proteklom periodu.

- Marketing -

Također protiču pripreme za Evropsko prvenstvo u Novalji koje će se održati 23-26 Septembra ove godine. Podrška građana nije izostala, što se može vidjeti po velikoj posjećenosti i podršci samog događaja.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo svojim sugrađanima i svima onima koji su izdvojili svoje vrijeme da bi bili podrška prvom Summer Dance Night – kazala je trenerica Jasenka Bitić-Ramić, organizator događaja.

U programu su učestvovali članovi Plesne Akademije “Victory” ,za program i muziku bio je zadužen fantastični duo DJ Bashy i voditelj Almir Hadžajlić-Labud.

Light show – Jasmin Pivić

Veliko iznenađenje za posjetioce bio je gost Maid Delić-football freestyler iz Tuzle.

Podrška nije izostala ni od naših velikih prijatelja kojima se takođe želimo zahvaliti JU Dom porodica Zenica.

Još jednom želimo da se zahvalimo prijateljima i podršci Akademije “VICTORY” : Grad Zenica – Fuad Kasumović, Tvornica Cementa “KAKANJ” Kakanj, Stomatološka Ordinacija “Kaknjo” Zenica, Agenicija Condor Security Zenica, frizersko Kozmetički Salon “Aysun” Zenica. Nejra Serdarević ( Farmasi Tim) Zenica, Cvjećara City Bloom Zenica.

Rad Plesne Akademije “Victory” možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

- Marketing -