― Marketing ―

 Urnebesna prezentacija jela, konobar iskren: To je najodvratnije što imamo

- Marketing -

Snimak objavljen na YouTube kanalu hrvatskog portala Plava kamenica prikazuje urnebesnu prezentaciju jela u jednom restoranu u Dalmaciji gdje konobar jako slikovito i na zanimljiv način objašnjava od čega se sastoji koje jelo.

Konobar u jedom mometu iskreno govori “to je najodvratnije od svega što imamo”. Kako su gosti naručili niz jela, konobar je krenuo s prezentacijom jednog po jednog. “Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufa te s kozicama bez sulfita i gore svježi tartuf i naribani ovi đava iz Italije, đava ti ga odnio kako se zove… parmezan”, započeo je.

Onda su na red došle kozice u tempuri. “To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald'su i zbog toga je top. Svi volimo ići u McDonald's premda glumimo da ne volimo. Čak i ovi nutricionisti što melju tamo gluposti”, nastavio je prezentaciju.

- Marketing -

Sljedeće jelo opisao je jednako živopisno: “Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruh u sos vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti. Servirano na wasabi majonezi i jestivim algama koje se zovu nešto… Nemam ni ja pojma, ali su uzgajane u akvarijumu, ne u moru.” Za kraj je gostima poručio: “Ajde sad se razbijte od hrane”.

- Marketing -