Uporedni horoskop Brada i Jennifer otkriva sudbinsku povezanost i vječnu ljubav

0

Astrologinja Helena Cupać je u emisiji Zodijakalno pričala o uporednim horoskopima slavnog holivudskog para i svemu onome što nas i dalje kopka kada je ovaj par u pitanju.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Njih dvoje su prava atrakcija decenijama unazad. Jedan od najuzbudljivijih bivših parova na svjetskom nebu ne prestaje da nas iznenađuje svojim neplaniranim izlivima nježnosti.

Iako razvedeni prije tačno 15 godina, sastali su se pre nekoliko dana na aplikaciji Zoom kako bi pročitali dijelove iz komedije Fast Times at Ridgemont High nakon čega su po ko zna koji put napravili haos na društvenim mrežama.

Ne zaboravimo da se veza ovo dvoje ljudi završila 2005. godine, a jedan od glavnih razloga njihovog rastajanja bila je upravo Anđelina Džoli, koja je nakon filma “Gospodin i gospođa Smit” uplovila u vezu sa Bred Pitom, a nešto kasnije i u brak.

Ovaj brak bio je pravi medijski bum koji je kao bomba odjeknuo čitavim svijetom. Upravo u tom periodu svi fanovi bili su potpuno u čudu, prateći svaki korak poznate glumice, Dženifer Aniston.

Čini se da je ona krah ove prelijepe ljubavi tada doživela krajnje bezazleno, što je sve nas ostavilo iznenađenim.

Zbog aspekata koje imaju, djeluje kao da će ova ljubav koju imaju trajati zauvijek, te da pomirenje uopšte ne zvuči kao nerealna ideja.

Zbog čega je ova veza, zatim raskid, a na kraju razvod bio toliko pompezan, kakve sličnosti i razlike imaju ove dvije žene koje su obilježile dosadašnji život slavnog glumca, koje planete prave aspekte za pomirenje i šta je ono što možemo očekivati pogledajte u novoj emisiji Zodijakalno – na OVOM LINKU.