UOČITE NA VRIJEME: OVO su 3 znaka da vam prijeti opasna bolest!

0

Šamani su iscjelitelji koji posjeduju vrlo visoku razinu svijesti. Oni imaju sposobnost da vide stvari koje su izvan nas i razumiju sve u smislu veće slike. Imaju vrlo korisne iscjeljujuće moći; toliko da mogu čak reći od kojih fizičkih problema osoba pati.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Vjeruju da se većina bolesti javlja, zbog bolesti koja utječe na nas iznutra; tako da bolest nije izvan nas, ona je unutar nas.

Vjeruju da se većina bolesti javlja, zbog bolesti koja utječe na nas iznutra; tako da bolest nije izvan nas, ona je unutar nas.

Evo tri simptoma koja šamani smatraju znakovima neke unutarnje duhovne bolesti koja će se sigurno fizički manifestirati:

1. Strah utječe na vas
Kao što svi znamo, strah je uznemirujući osjećaj. Strah nas čini nesigurnim i obično je neutemeljen. Ako smatrate da je strah zauzeo mjesto duboko unutar vas, nemojte to dopustiti jer ako strah počinje utjecati na vas, to je jasan simptom duhovne bolesti prema šamanima,piše Novi.
Oni vjeruju da strah može toliko oštetiti dušu da će se posljedice sigurno premjestiti na naše fizičko biće.

Također, teško je nadzirati strah zbog svoje iracionalne prirode. Sve što možete učiniti jest pokušati učiniti se sigurnijim i smirenijim, pokušati se nositi sa svojim strahom i suočiti se s njim.

Nemojte se skrivati od njega, borite se s njim i sigurno ćete ga pobijediti. Ovo je izuzetno važno za vaše duhovno dobro.

2. Izgubili ste vjeru
Živimo u vremenima kada je lako izgubiti vjeru. Ali osoba koja zadrži vjeru u najtežim vremenima zasigurno je jača i duhovno raste.

Važno je imati vjeru, jer vjera nas ispunjava. Ali, ako smatrate da ste u situaciji u kojoj ste izgubili svu vjeru, vrijeme je da ocijenite razloge koji stoje iza toga i da radite na sebi.

Vratite svoju vjeru u Boga/Svemir i naći ćete se ispunjeni pozitivnošću i nadom.

Zasigurno ćete voditi bolji život ako imate vjere.

 

 

(Kakanj-X / Zdravlje – (KX) )