― Marketing ―

UIO prodaje 9 hiljada kroasana 7days

- Marketing -

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje u Regionalnom centru Sarajevo prodaje 9000 Croissants cocoa&vanilla 7days.

Roba se prodaje u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju.

Za navedene kroasane nije propisana minimalna cijena, ali komisija može odbaciti sve ponude ako ih bude smatrala neprihvatljivim.

- Marketing -

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz Odluke o prodaji carinske robe, odnosno, pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost registrovanu kod nadležnog organa uz predočavanje ovjerene dokumentacije za obavljanje poslovanja .

“Roba se prodaje po lotovima bez obaveze polaganja depozita. Ponude se dostavljaju prije početka prodaje i moraju sadržavati naziv robe (lot) I ponuđenu cijenu”, navodi se u oglasu.

Direktna prodaja robe održat će se dana 30.09.2022.godine sa početkom u 11,00 sati, u prostorijama Regionalnog centra Sarajevo ul. Zmaja od Bosne 47b, Sarajevo.

Podsjetimo,UIO periodično prodaje zaplijenjenu robu tako su nedavno prodali preko 2.000 tegli “Nutelle” koje je kupio Rambo iz Visokog. Razlog za prodaju Nutelle bio je rok trajanja koji je isticao za kratak vremenski period.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...