― Marketing ―

UIO BiH prodaje prodaje kupaće kostime, skupocjene iPhone 14 pro, i opremu za ribolov

- Marketing -

Uprava za indirektno oporezivanja Bosne i Hercegovine (UIO BiH) 17. maja organizuje aukciju na kojoj će prodavati oduzetu robu. Na aukciji će se, između ostalog, naći nekoliko polovnih laptopa, oprema za skijanje, četiri nova ajfona, ženske spavaćice, kao i kupaći kostimi.

U Regionalnom centru Tuzla na prodaju će, između ostalog, biti ponuđeno deset štapova za pecanje, 30 muških kaiševa, četiri ženska, ali i 123 stripa ukupne vrijednosti 719 maraka. Prodaja će biti vršena i u magacinu Zvornik.

Ponudili su i muške i ženske pantalone, opremu za skijanje, šest polovnih lapotopa, ali i tri polovna akumulatora, polovan usisivač i oprugu za garažna vrata.

- Marketing -

Odlučili su da prodaju i jedan iphone 13 pro 1.557 KM, kao i dva iphone 14 pro od po 2.225 maraka, te Apple pametni sat od 1.864 marke.

U ponudi su i ženski kaputi, džemperi, jakne, kompleti, haljine, suknje, trenerke, majice i kombinezoni.

Na drugoj javnoj aukciji koja će biti održana istog datuma i na istom mjestu kao i prva sa sat vremena razlike, biće ponuđeni bademantili, metalni čamac, 89 mobilnih telefona, somot pantalone, 100 sukanja, dječije patike, ženske košulje, kao i 90 komada helanki.

Šta se sve nudi iz magacina u Zvorniku možete saznati klikom na link u nastavku i OVDJE.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...