Povezano

Ugostitelji i vlasnici teretana najavili početak rada uprkos zabranama


Od danas u Hrvatskoj kreće blago popuštanje mjera u dva segmenta. Učenici osnovnih škola vraćaju se na nastavu te se dozvoljavaju treninzi na otvorenom.

- Marketing -

Terase kafića i restorana ostaju zatvorene, baš kao i teretane te sportski centri. No nekim vlasnicima teretana i ugostiteljskih objekata je prekipjelo i odlučili su se otvoriti svoja vrata.

Jedan od njih je Andrija Klarić, vlasnik Quantum Premium Gyma u Zagrebu, piše Index.hr.

– Maksimalni broj polaznika po terminu je 12 (10m2 po osobi). Obavezno je nošenje maske do svlačionice. a vježbamo bez. Sve ostale epidemiološke mjere su kao do 26. novembra 2020. Članarina je 400 kuna mjesečno za tri puta sedmično i 500 kuna za četiri i više puta – objavio je Klarić na Facebook stranici svog sportskog centra.

S radom počinje i Alen Preldžić, vlasnik Kondicijskog centra Spartak iz Dugog Sela.

– Otvaramo zato što su mjere nelogične, nejednake za sve i tvrdimo da mi u teretanama i fitness-centrima možemo najviše kontrolirati mjere i naše članove jer nam nitko s ceste ne može upasti na trening – smatra Preldžić.

Kafići i restorani također nisu dobili dozvolu za otvaranje. To je razljutilo ugostitelje.

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas najavio je veliki skup ove srijede u centru Zagreba.

– Dosta je! Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 3. februara 2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg urlika UGP-a do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!

Pozivam sve članove UGP-a, njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane Republike Hrvatske. Neka se vaš glas čuje, neka se čuje glas razuma, glas naroda! U srijedu će UGP imati najveći meeting do sada jer vrijeme je za akciju – objavio je Bujas na Facebooku.

- Marketing -

Najnovije

Popularno