Udruženje Pomozi.ba uz pomoć kompanije Porsche BH obezbijedilo oko 3.500 obroka

U protekla tri mjeseca uz pomoć kompanije Porsche Bosna i Hercegovina, Udruženje Pomozi.ba pripremilo je oko 3.500 obroka i isporučilo na adrese starih, bolesnih, iznemoglih i nepokretnih osoba.

Porsche BH je Udruženju Pomozi.ba donirao 9.000,00 KM za projekat “Obrok za sve“ u sklopu kojeg u kuhinjama u Sarajevu, Travniku i Prijedoru svakodnevno pripremamo zdrava i ukusna jela za ljude koje ih sami ne mogu priuštiti ili nisu u stanju da ih naprave. Od doniranog novca kupljeni su meso, povrće i druge namirnice koje su iskorištene da bi se napravilo oko 3.5000 obroka.

– Porsche Bosna i Hercegovina je društveno odgovorna kompanija i kontinuirano podržava humanitarne projekte. Zadovoljni smo što je naša donacija došla do onih kojima je pomoć najpotrebnija – rekla je Belgin Arnautović, menadžer za odnose s javnošću u kompaniji Porsche BH.

Udruženje Pomozi.ba je zahvalno kompaniji Porsche BH na velikodušnoj donaciji i nadamo se i daljnjoj uspješnoj saradnji s ciljem da se pomogne što većem broju ljudi koji žive u jako teškim uslovima.

Možda vam se svidi

Leave A Reply