Povezano

Učiteljica tražila po 20 KM od svakog učenika, razlog je bizaran

Kada je riječ o Božiću, neki roditelji vole darivati poklone učiteljima svoje djece, iako to nije obavezno.

Uglavnom se radi o nekoj sitnici, poput kave ili bombonijere, ali jedna majka ostala je šokirana zahtjevom učiteljice njezine kćeri, prenosi Mirror.

- Marketing -

Naime, ova učiteljica tražila je da joj svako dijete daruje 20 KM, što bi je dovelo do iznosa od 300 KM ako bi svi učenici, njih 15, dali novac. Kada su je roditelji pitali što bi napravila s tim novcem, ona je rekla kako je već izabrala svoj božićni dar – dizajnerske cipele.

Ilustracija

Cijelu stvar majka je podijelila na forumu za roditelje Mumsnet te pitala druge roditelje za savjet jer ona ne zna kako postupiti u vezi s njezinim zahtjevom.

“Jedna majka iz razreda prijateljica je s ovom učiteljicom te je ona pokrenula akciju za ovaj dar, iako je bilo mnogo primjedbi i negativnih reakcija. Međutim, roditelji žele zaustaviti njezin plan kupnje dizajnerskih cipela. Nisam sigurna s kim da se složim. Uvijek sam za to da se kupuju stvari učiteljima i ne razumijem zašto ne bi dobila ono što stvarno želi, a ne samo šalicu za kavu. S druge strane, stvarno nije u redu od nje da traži ovakve stvari”, napisala je na forumu.

Mnogi roditelji brzo su reagirali na njezinu objavu te joj otkrili kako je sve ovo pogrešno. “Bezobrazno! Kako uopće može tražiti ovo?” napisala je jedna majka, dok se druga složila: “Traži stvarno previše novca, pogotovo za godinu u kojoj se svi mučimo.”

 

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno