Učiteljica spavala s učenikom, u mobitelu našli gole fotografije- trudna je, ali ne želi reći s kime

Popularno

Povezano

Učiteljica je postala ‘bliska’ s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. Uposlenici škole uznemireni su ovim slučajem i traže da joj se zabrani rad u školskom sistemu.

Floridska učiteljica Heiry Calvi optužena je i uhapšena zbog seksualnog odnosa s maloljetnikom te je sada trudna, piše New York Post.

- Marketing -

Nije htjela potvrditi tko je otac djeteta niti koliko mjeseci je trudna.

Od marta ne radi. Policija je tada dobila video zapise učiteljice koja navodno ima seksualni odnos s tinejdžerom.

Nije poznato je li učiteljica imala kontakt s tinejdžerom nakon uključenja policije u istragu. Istražili su sadržaj njegova mobitela i pronašli fotografije na kojima su goli, njihove poruke na WhatsAppu gdje su jedno drugome iskazivali ljubav.

Osim toga, pronašli su i audio zapis tinejdžera koji nekome negira vezu s učiteljicom.

Učiteljica je postala ‘bliska’ s učenikom nakon što ga je počela pratiti svaki dan iz škole doma prošle godine. U policijskom izvještaju se navodi da su uposlenici škole uznemireni ovim slučajem.

Učiteljici slijedi otkaz te će se pobrinuti da joj se zabrani rad i traženje budućeg zaposlenja u školskom sistemu.

Calvi je optužena za nanošenje štete maloljetnicima, nezakonito korištenje komunikacijskog uređaja, zanemarivanje djeteta, kaznenog djela protiv učenika od strane autoriteta i za pridonošenje delinkvencije te posjedovanje vatrenog oružja u okrugu škole.

Puštena je s kaznom od 39 hiljada dolara.

- Marketing -

Najnovije