UBIO SUPRUGU I NJENE RODITELJE PRED DJECOM: Stariji sin nazvao ujaka i rekao mu da je njegov tata pobio cijelu porodicu

Kako prenose mediji, Mirjanin i Goranov stariji sin (10) pozvao je svog ujaka i rekao mu da je njegov tata pobio cijelu porodicu.

Stravično trostruko ubistvo koje se jutros dogodilo u Novom Sadu kada je, kako se sumnja, Goran Janković (37) ubio svoju suprugu i njene roditelje odigralo se naočigled njegovih sinova. Stariji sin (10), koji inače ide u drugi razred osnovne škole, pozvao je ujaka, Mirjaninog brata u pomoć i rekao mu da je tata ubio majku, babu i djedu.

Stigavši ispred kuće porodice Pajić, Mirjanin brat je već u dvorištu vidio tragove krvi i odmah alarmirao policiju, koja je po dolasku zatekla tri beživotna tijela sa ranama na glavi.

Podsjetimo, Mirjana je prije samo dvije nedjelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Djeca nisu htjela da ga vide

Prema prvim informacijama, Goran je u više navrata preko zajedničkih prijatelja, nakon posljednjeg incidenta, pokušavao da se pomiri sa Mirjanom, ali ona nije željela da ga vidi. Takođe, ni Mirjanina djeca, iako mala, nisu željela da viđaju oca, piše “Blic“.

Tako je pijre samo nekoliko dana Goran došao u školu kod svog sina. Dijete se veoma uplašilo i odmah to prijavilo učiteljici, koja je pozvala Mirjanu i priprijetila Goranu da će pozvati policiju ukoliko ne ode.

Goran nije pravio incident, ali je kazao kako nema zabranu prilaska djeci.

Podsjećanja radi, prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer.

Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gdje je jutros i ubijena.

Možda vam se svidi

avatar