35.7 C
Kakanj
Utorak, 27 Jula, 2021

U sarajevskom naselju zmija puzala pločnikom, sve je zaraslo u travu – građani u šoku

spot_imgspot_imgspot_imgspot_imgProteklih nekoliko dana građani glavnog grada Bosne i Hercegovine zbog trave visoke više od metar i obraslog grmlja se žale jer kako navode ne mogu normalno hodati te strahuju i od insekata, zmija i drugih životinja koje bi mogle vrebati iz zapuštenog zelenila.

Nedavno su iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevu upozili da trenutno nema seruma protiv ugriza zmija otrovnica.

Foto: Radiosarajevo.ba

Veliki broj zelenih površina u Sarajevu još uvijek nisu uređene. Naime, proteklih nekoliko dana građani glavnog grada Bosne i Hercegovine zbog trave visoke više od metar i obraslog grmlja se žale jer kako navode ne mogu normalno hodati te strahuju i od insekata, zmija i drugih životinja koje bi mogle vrebati iz zapuštenog zelenila, piše Radiosarajevo.ba.

Foto: Radiosarajevo.ba

U priloženim fotografijama možete vidjeti kako je sarajevsko naselje Dobrinja obraslo travom, gdje se svaki dan građani izlažu direktnoj opasnosti od ugriza insekata i gmizavaca.

Foto: Radiosarajevo.ba

Jučer su kolege s portala Radiosarajvo.ba u istom ovom naselju zabilježili i zastrašujući prizor – zmiju kako puže pločnikom:

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO