U potragu za nestalom porodicom Đokić uključili se i ronioci: Ovo su posljednje informacije

Popularno

Povezano

Ronioci niškog odreda Žandarmerije, kako saznajemo, pretražuju Bovansko jezero u potrazi za nestalom porodicom Đokić iz Aleksinca.

Kako javlja reporter “Blica” s lica mjesta Žandarmi čamcem obilaze jezero i sonarom pretražuju dno u slučaju da naiđu na mjesto koje bi trebalo da pregledaju i ronioci ove jedinice.

- Marketing -

Podsjetimo, Goran, Gordana i Lidija 26. septembar proveli su u Moravcu kod Goranove majke. Tu su došli kako bi pravili zimnicu. Tokom dana čuli su se sa rođacima, Gordana je pričala sa svojim bratom Novicom i sve je delovalo sasvim normalno. U ponoć su iz Moravca krenuli ka svom stanu u Aleksincu, međutim, po do sada poznatim informacijama, do tamo nisu stigli.

Sigurnosne kamere posljednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-periodnice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Nakon toga krenuli su ka Moravskom mostu i tamo im se izgubio svaki trag.

Porodica nestalih kaže da ne zna šta da misli, ali da strahuju da su upravo na ovom potezu presretnuti.

– Čuo sam se u nedjelju sa sestrom, mi smo išli na neku svadbu porodičnu, a oni kod Goranove majke u Moravac da prave zimnicu. Sve je bilo u redu u tom razgovoru. Oni su krenuli oko ponoći iz Moravca i posljednji put su ih kamere snimile kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca. Trag im se gubi negde između Moravskog mosta i grada. Ne znam šta se desilo, mogu samo da pričam na glas i nagađam da su presretnuti negde i da je neko pod pretnjom i prisilom odvezao auto negdje – rekao je za “Blic” Novica Aritonović, rođeni brat nestale Gordane Đokić.

On je dodao da “nema šanse da su Đokići otputovali negdje”.

– Nema šanse jer je u stanu policija koja je obila vrata pronašla ličnu kartu i novčanik moje sestre – priča Aritonović.

On dodaje da je nestanak prijavljen policiji u utorak nakon što menjačnica ni tog dana nije bila otvorena. Jedna rođaka je došla do mjenjačnice i kad je vidjela da ne radi obavjestila je ostale rođake i tada su svi shvatili da nešto nije u redu.

Podsjetimo, porodica Đokić – Goran, Goradana i njihova ćerka Lidija, nestali su 26. septembra nekoliko minuta poslije ponoći. Telefoni su im od tad nedostupni, na mreži nisu bili, a nisu se vratili ni kući. Policija intenzivno traga za njima i moli građane Srbije za pomoć – ako ste ih vidjeli pozovite policiju.

– Ova porodica je posljednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim folksvagenom pasat crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 – AI uputili ka Aleksincu. Policija moli gradjane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982 – saopštio je MUP, prenosi Blic.rs.

- Marketing -

Najnovije