U petak tržni centar Real slavi 3. rođendan, očekuju vas sniženja

Popularno

Povezano

Na treću godišnjicu svog uspješnog rada i djelovanja u općini Kakanj tržni centar Real priredio je brojne sadržaje za svoje goste.

Izdavajmo samo najbitnije dok ćete preostali sadržaj otkrivati posjetom.

- Marketing -

Kroz svoj rad svoje sadržaje posebno prilagođavaju najmlađim, tako je slučaj i za 3. godišnjicu kada će od 12 do 13 sati biti organizirano kino za djecu gdje će uz grickalice uživati u prikazivanju omiljenih likova svoje dobi.

Na tome se naravno neće završiti, od 19 do 21 sat organizirana je velika zabava za sve mališane u ReJo igraonici, koja će za tu priliku biti potpuno besplatna.

Za to vrijeme njihovi roditelji ali i drugi gosti iz ponude kada naruče sljedeće kombinacije plaćaju po promo cijeni: Kafa + Cocta 3 KM, Kafa + Kolač 3 KM, Kafa + JuicyVita 2 KM, Real pizza 5 KM.

Užitak ljubitelja kupovine neće biti manji, trgovine koje su smještene u centru pripremile su brojna sniženja od kojih izdvajamo: Watchline popust do -60%, Planika popust do -40%, Juventa Sport popust do -20% na sav asortiman osim biciklističke i fitnes opreme, JYSK popust do -10% (Bluebag), Domod popust na posuđe 10% uz top cijenu usisivača poznatog brenda Gorenje za odličnu cijenu 155 KM.

Na VOX i INDESIT bijelu tehniku popust do -20%, na brendove Gorenje i Bosch popust do -15% dok ćete na kupovinu periferije moći ostvariti popust i do -30%.  Odabrani modeli VOX televizora će imati posebna sniženja koja dobijaju prvi kupci.

Određeni posjetitelji marketa Crvena jabuka će uživati u gratis desertu.

U  vašoj omiljenoj trgovini drogerija dm, ukoliko u petak na vašem računu iznos bude preko 20 KM dobijate gratis.

Za lako dostupne kvalitetne komade odjeće pobrinuo se Merkato shop u kojem će u petak biti aktivno veliko sezonsko sniženje.

Petak, 24. januar 2020. godine, očekujemo vas !

 

 

 

 

 

 

 

 

- Marketing -

Najnovije