-2 C
Kakanj
Utorak, 9 Marta, 2021

U petak tržni centar Real slavi 3. rođendan, očekuju vas sniženja

Na treću godišnjicu svog uspješnog rada i djelovanja u općini Kakanj tržni centar Real priredio je brojne sadržaje za svoje goste.

Izdavajmo samo najbitnije dok ćete preostali sadržaj otkrivati posjetom.

Kroz svoj rad svoje sadržaje posebno prilagođavaju najmlađim, tako je slučaj i za 3. godišnjicu kada će od 12 do 13 sati biti organizirano kino za djecu gdje će uz grickalice uživati u prikazivanju omiljenih likova svoje dobi.

Na tome se naravno neće završiti, od 19 do 21 sat organizirana je velika zabava za sve mališane u ReJo igraonici, koja će za tu priliku biti potpuno besplatna.

Za to vrijeme njihovi roditelji ali i drugi gosti iz ponude kada naruče sljedeće kombinacije plaćaju po promo cijeni: Kafa + Cocta 3 KM, Kafa + Kolač 3 KM, Kafa + JuicyVita 2 KM, Real pizza 5 KM.

Užitak ljubitelja kupovine neće biti manji, trgovine koje su smještene u centru pripremile su brojna sniženja od kojih izdvajamo: Watchline popust do -60%, Planika popust do -40%, Juventa Sport popust do -20% na sav asortiman osim biciklističke i fitnes opreme, JYSK popust do -10% (Bluebag), Domod popust na posuđe 10% uz top cijenu usisivača poznatog brenda Gorenje za odličnu cijenu 155 KM.

Na VOX i INDESIT bijelu tehniku popust do -20%, na brendove Gorenje i Bosch popust do -15% dok ćete na kupovinu periferije moći ostvariti popust i do -30%.  Odabrani modeli VOX televizora će imati posebna sniženja koja dobijaju prvi kupci.

Određeni posjetitelji marketa Crvena jabuka će uživati u gratis desertu.

U  vašoj omiljenoj trgovini drogerija dm, ukoliko u petak na vašem računu iznos bude preko 20 KM dobijate gratis.

Za lako dostupne kvalitetne komade odjeće pobrinuo se Merkato shop u kojem će u petak biti aktivno veliko sezonsko sniženje.

Petak, 24. januar 2020. godine, očekujemo vas !

 

 

 

 

 

 

 

 

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO