― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

U Njemačkoj ubijen trans mladić, napao ga muškarac na prajdu

- Marketing -

25-godišnji trans muškarac Malte C., koji je teško ozlijeđen u brutalnom napadu u subotu navečer tokom prajda CSD u Munsteru, preminuo je danas rano ujutro, saopćila je policija.

Ovaj incident je šokirao mnoge u Munsteru i širom Njemačke. Prema izjavama svjedoka, Malte C. je navodno pokušao pomoći ženama kojima je na prajdu prijetio nepoznati muškarac, piše Queer.de.

Kako je saopćila policija, 25-godišnjak je zamolio muškarca da prestane vrijeđati, nakon čega ga je čovjek snažno udario u glavu.

- Marketing -

Malte C. je izgubio svijest i udario glavom o asfalt te je svoje posljednje dane proveo u induciranoj komi.

Policija je u ponedjeljak osnovala istražno povjerenstvo za ovaj slučaj. Osumnjičenik je pobjegao Osumnjičenik je pobjegao pješice sa suputnikom.

Svjedoci su ga opisali kao mladića između 18 i 20 godina, slabije tjelesne građe i visine između 1.70 i 1.80 metara. Imao je bradu, nosio široke traperice, majicu kratkih rukava i kapu.

Navode da je njegov pratitelj bio istih godina, također muškarac te da je imao bijelu majicu. Policija ponovno apelira na svjedoke da se jave službenicima kako bi se identificirao počinitelj ili njegov suputnik.

Zastupnica Nyke Slawik kazala je kako je šokirana ovim incidentom.

“Užasno. Strašno sam tužna. Podrška obitelji. Nadam se da će počinitelj biti uhvaćen”, napisala je Slawik na Twitteru.

- Marketing -