-8.2 C
Kakanj
Četvrtak, 28 Januara, 2021

U Kaknju ima sve: Unikatnim poklonima za praznike izmamite osmijeh dragih osoba

Ne morate više izlaziti iz kuće da biste našli idealan poklon za drage ljude. Čak i ako nemate ideju čime biste mogli nekog da obradujete, postoji neko ko osmišljava poklone umjesto vas.

To su osobe koje karakterišu uglavnom ogromna hrabrost, borba, optimizam pored nepravde sa kojom se vrlo često susreću u našem društvu. Ovo je vaša prilika da se to popravi.

Govorimo o članovima Udruženja “Zagrljaj”, udruženje čija je svrha pomoć djeci i osobama sa invaliditetom. Proizvodi iz Zagrljaja uistinu dokazuju da se za odličan poklon može ukazati povjerenje više nego bilo kome drugome.

Aida Skorupan, predsjednica Udruženja Zagrljaj

Pored svih aktivnosti koje realiziraju, u prazničnom periodu, periodu darivanja u fokus su stavili izradu prigodnih poklona koji su idealni za poslovne partnere i prijatelje.

Ipak, korona je utjecala i na njihova radna mjesta te sada vode grčevitu borbu za ista.

  • Trenutno smo pozvali volontere udruženja iz Sarajeva (student, srednjoškolci, osobe koje su možda ostale bez posla..) da vrše promociju I prodaju našeg osvježivaća prostora. Maržu koju dajemo Centrima za prodaju, usmjeravamo njima, a od prodaje mirisa pokušavamo obezbijediti novac za plate uposlenih osoba sa invaliditetom – kazala je za Kakanj-X.com Aida Skorupan, predsjednica Udruženja Zagrljaj.

Budi dio zagrljaja, jer u Zagrljaju je uvijek lakše !

Ako želite da vidite još neke ideje za poklone posjetite njihovu stranicu OVDJE.

Narudžbe se mogu izvršiti putem emaila [email protected], Facebook stranici Zagrljaj Aida ili na broj 061/922-449 (viber). Isporuke se vrše po želji kupaca, dolaskom u prostorije udruženja ili dostavom na adresu kupca.

(E. Fejzović / Kakanj-X.com)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO