15.7 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

U 23. godini života Nedim Agović napustio je ovaj svijet: Sestra se oprostila sa dvije riječi u koje je stala sva tuga i ljubavDruštvenim mrežama šire se brojne poruke podrške njegovim reoditeljima i sestri. Porodica, prijatelji i poznanici emotivnim riječima opraštaju se od Nedima.

Vijest o smrti mladića Nedima Agovića, koji je preminuo u 23. godini života donijela je još jednu tugu pod bosanskohercegovačko nebo.

23-godišnjak će danas biti ispraćen na vječni počinak, a dženaza će se obaviti u 13:30 sati, na gradskom mezarju Bare u Sarajevu.

Društvenim mrežama šire se brojne poruke podrške njegovim reoditeljima i sestri. Porodica, prijatelji i poznanici emotivnim riječima opraštaju se od Nedima.

Sestra, Selma Agović, objavila je osmrtnicu uz posvetu “volim te”, a u ove dvije riječi stalo je toliko tuge ali i ljubavi.

Podsjetimo, jučer je klanjana dženaza mladoj profesorici iz Prve gimnazije. Ramiza Delić iz Sarajeva preminula je u 31-oj godini. Vijesti o preranim odlascima bosanskohercegovačke mladosti iznova nose novu tugu i bol, a njih je nažalost sve više u našoj zemlji.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO