Tvornica cementa Kakanj sutra uručuje računare OŠ „Mula Mustafa Bašeskija“ Kakanj

Tvornica cementa Kakanj svoj razvoj zasniva na društveno odgovornom poslovanju koje počiva na opredijeljenosti kompanije da svojim sveukupnim djelovanjem doprinosi održivom razvoju društva. Tvornica cementa Kakanj je snažan oslonac lokalnoj zajednici u svim aspektima poboljšanja kvaliteta života, a posebnu pažnju posvećuje obrazovanju.

U cilju unapređenja obrazovanja na području općine Kakanj, Tvornica cementa Kakanj kad god je u mogućnosti donira računare kakanjskim školama, odnosno oprema informatičke kabinete kako bi se mogla odvijati nastava u skladu sa najnovijim zahtjevima moderne tehnologije.

Ove godine oprema koja se sastoji od petnaest računara sa pratećom opremom bit će donirana Osnovnoj školi „Mula Mustafa Bašeskija“ Kakanj.

Ceremonija svečanog uručenja donacije računara održati će se 8. juna 2018. godine u 9.30 sati u OŠ „Mula Mustafa Bašeskija“ Kakanj.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar