Tvornica cementa Kakanj finalista prestižnog takmičenja: U 2019. godini bili apsolutni pobjednici

0

Ako vjerujete u svoju kompaniju i ako ste ponosni na sve što ste postigli, a želite da se vaša dostignuća u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja prepoznaju – prijavite se – pisalo početku konkursa  prestižnog takmičenja Nagrada za biznis lidere održivog razvoja u BiH za 2020. godinu.

Nagrada za poslovne firme lidere održivog razvoja u BiH je druga godišnja nagrada ove vrste u BiH koja se daje s ciljem promoviranja aktivnosti privatnog sektora u oblasti održivog razvoja zemlje. Privatne firme već pokreću i poduzimaju hvale vrijedne aktivnosti i strategije koje doprinose ciljevima održivog razvoja kako na globalnoj razini, tako i na razini Bosne i Hercegovine.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Iako tek druga godišnja nagrada, kao i prethodne, i ove godine Tvornica cementa Kakanj je prošla u uži krug finalista. Prošlogodišnji pobjednik u dvije oblasti u kategoriji srednjih preduzeća za lidera održivog razvoja bila je upravo Tvornica cementa Kakanj.

  • Ponosni smo sveukupni pobjednici prošlogodišnjeg takmičenja, ali i pobjednici u obje takmičarske oblasti ,”ljudi” i “održivi razvoj”, u svojoj kategoriji. Vjerujemo da je naš rad i naše djelovanje potaknulo i druge kompanije u Bosni i Hercegovini da djeluju odgovorno i pokažu to – stoji u objavi kakanjske kompanije.

Nisu krili zadovoljstvo ali ni nadu da i ove godine mogu ponovo ići do pobjede.

  • Nadamo da i ove godine mi možemo ići do pobjede

Čestitamo Tvornici cementa Kakanj !

Radujemo se da je i ove naša kompanija finalista prestižnog takmičenja za "Nagradu za biznis lidere održivog razvoja…

Gepostet von Tvornica cementa Kakanj am Mittwoch, 16. September 2020

Nagrada se organizira u okviru projekta „Podrška pripreme za implementaciju Ciljeva održivog razvoja (SDGs) i angažiranje privatnog sektora“ kojeg finansira Vlada Švedske a provodi UNDP.

 

(E. Fejzović / Kakanj-X.com)