TV Arena sport podiže standarde, sjajna vijest za sve ljubitelje Lige prvaka

U vrijeme krize i poskupljenja u svakodnevnom segmentu života  TV Arena sport unatoč svemu odlučila je podići standarde.

O danas ova televziji uvodi multiprenos na utakmicama engleske Premijer lige, također će biti relizovan multiprenos svih utakmica Lige šampiona sa početkom u 21 sat.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Kako bi prenos za ljubitelje nogometa bio potpun na TV Arena 1 Premium će u realnom vremenu , bez odlakanja i čekanja biti prikazivanji najinteresantniji detalji večernmjih utakmica, golovi i šanse.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Slikom ćemo se seliti sa terena na teren i gledaoci najveće sportske televizije u ovom delu Evrope će dobiti užitak kakav i zaslužuju, saopćili su iz ove TV kuće.

 

  • Potrudili smo se da našim gledaocima pružimo nešto što niko do sada na ovim prostorima nije ni pokušao da uradi. Dakle, multiprenos utakmica Lige šampiona koje počinju u 21.00 čas, od sada će moći da isprate na jednom mjestu i to u realnom vremenu. Svi oni koji nas prate mogli su već da vide sličan način prenosa i rada na utakmicama Premijer lige, a od sada ćemo sličnu stvar primijeniti i kada je Liga šampiona u pitanju”, kaže šef komentatora na TV Arena sport, Nenad Milovanović, i dodaje:

 

  • Multiprenosi su svakako najzahtjevnija forma u našem poslu, kako sa produkcione, tako i sa komentatorske tačke gledišta, ali ćemo se potruditi da našim gledaocima omogućimo ugođaj kakav do sada još nije viđen. Pozivam sve zaljubljenike u fudbal da nam se pridruže i da zajedno uživamo u najjačem klupskom takmičenju na svijetu”.

 

Ovakav pristup utakmicama Lige šampiona TV Arena sport imaće svakog utorka i srijede do kraja grupne faze takmičenja, a pred nama je pravi spektakl.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Saobraćaj u Bilješevu obustavljen: Sudar automobila i traktora

Na regionalnom putu Kakanj-Zenica došlo je do saobraćajne nesreće. U...

Policija se oglasila nakon pucnjave u Kaknju: Uhapšene tri osobe

U Kaknju su uhapšene tri osobe zbog upotrebe vatrenog...

Kanton Sarajevo dobija vjetroelektranu

Danas su zvanično počeli radovi na izgradnji vjetroelektrane Ivan...