21.4 C
Kakanj
Četvrtak, 5 Avgusta, 2021

Tuga do neba: Preminula Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta i nositeljica srebrene značke

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img– Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku – poručili su iz Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Domaću javnost jučer je potresla vijest o smrti Adne Ibrahimović, bivše studentice Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu i najbolje studentice u generaciji.

Povodom smrti bivše studentice i kolegice, na Facebooku se jučer oglasila Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

– Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, dugogodišnje aktivne članice Asocijacije i mnogima drage prijateljice – naše Adne Ibrahimović.

Adna je s nama dijelila sreću i tugu, nade i brige, uspjehe i razočarenja, kao i vrijeme između ispita tokom tri godine studiranja na prvom ciklusu studija prehrambenih tehnologija. Bila je brižna osoba, uvijek spremna pružiti podršku, toplu riječ, savjet i prijateljski zagrljaj.

Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku.

Pogođeni tugom izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Zauvijek u našim srcima, stoji u objavi Asocijacije studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO