Tržni centar Real Kakanj: Specijalna “After work” ponuda i salsa veče

Nakon nepunih tri mjeseca od kako je otvoren tržni centar Real u Kaknju, vlasnici ne prestaju sa iznenađenjima.

Samo nekoliko sedmica nakon otvorenja u Realu organizovano je takmičenje za “Fotomodela općine Kakanj”, što je sudeći prema posjeti svakako izazvalo veliko interesovanje.

Real nastavlja sa ugodnim iznenađenjima

Zaljubljenik ste u vruće latino ritmove, dobru zabavu, sjajne plesne partyje? Oduvijek ste imali želju zaplesati sa poznatim plesačima, a do sada niste imali priliku?

Pripremite se uskoro za salsa večer koju za sve ljubitelje plesa organizuje Real shopping centar u Kaknju  u petak 07.04.2017. od 18:00 do 23:00 h. Ali to nije sve, za najmlađe goste su pripremili plesnu animaciju i plesne igrice.

Posebna ponuda za goste “after work” koja vrijedi svakim danom od 17 do 19 sati. U pomenutu ponudu spadaju: torta i kafa  3,00 KM, margarita pizza sprite-om 5,00 KM, dok prava velika Realova pizza košta također 5,00 KM.

Ukoliko slobodnu nedjelju želite provesti u Realu također vas očekuju popusti, i to 30% popusta na sve pizza-e. Ako se ipak odlučite za margheritu ili možda tuna pizza-u  platit ćete samo 3,00 KM. Capriciosa i chicken pizza-e su nevjerovatnih 3,50 KM, dok je najbolja Real pizza 5,00 KM.

Možda vam se svidi

avatar