― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Trudnica iznenadila svog muža sa Lamborghinijem kao nagradu za njegovu nadolazeću ‘žrtvu’ i neprospavane noći

- Marketing -

Trudnica je iznenadila svog supruga skupocjenim Lamborghinijem kao nagradu za pomoć oko njihovog djeteta nakon porođaja.

Malezijka Anes Ayuni Osman, 19, trebalo bi da rodi svoje prvo dijete sa suprugom preduzetnikom Weldanom Zulkeflijem krajem marta i ući će u porođaj od 100 dana.

Tradicionalna praksa pokazuje da žene ograničavaju svoje kretanje nakon rođenja kako bi smanjile rizik od postporođajnih komplikacija i pomogle u rebalansu hormona. Kao nagradu za njegovu pomoć tokom tog perioda, Anes je iznenadila svog supruga Lamborghini Huracan, piše Daily Mail.

- Marketing -

Dodala je da će se danonoćno oslanjati na njega i da očekuje da promijeni pelene, rekavši: ‘Nije mu to dobro jer je sve ovo vrijeme čistio za našom mačkom. Može ostati budan noću jer njegov poslovni mozak bolje radi noću radeći marketing’, prenosi Tuzlanski.ba.

Na video snimku koji je podeljen za TikTok, par se zagrlio nakon što je Anes iznenadila svog supruga automobilom.

Trudna Anes će se poroditi krajem marta i ući će u period od 100 dana kada će se oporaviti nakon trudnoće. Uz video, koji je dobio preko 1,5 miliona pregleda i 162,2 hiljada lajkova, napisala je: ‘Hvala mužu, koliko god bila velika vrijednost ovog poklona neće moći uzvratiti tvojom dobrotom‘.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti 😘 Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang – Kangen Band

Na snimku se vidi kako Anes vodi Weldana sa povezom preko očiju u prodavnicu automobila prije nego što otkriva superautomobil koji je bio umotan u džinovsku crvenu mašnu.

Weldan je postao vidno emotivan nakon što je ugledao auto i zagrlio svoju suprugu dok joj se zahvaljivao na raskošnom poklonu. Anes je uspješna kozmetička poduzetnica iz Kelantana i okušala se u braku s Weldanom u februaru prošle godine.

Nakon porođaja, oporavak traje najmanje mjesec dana i uključuje mirovanje u krevetu, zabranu posjeta i fokusiranje na ništa osim na sebe i svoju novu bebu.

Praksa je uobičajena širom Azije, a Anes kaže da je svom suprugu poklonila sportski automobil prije njegove “žrtve” tokom perioda nakon porođaja.

‘Naši blagoslovi nisu prestali otkako smo se vjenčali, on se tako dobro brinuo o meni, posebno tokom moje trudnoće’, rekla je za malezijsku publikaciju mStar.

“Osim što sam zahvalna na njegovoj žrtvi, poklanjam ovaj Lamborghini jer ga želim uz sebe. Očekujem da moj muž ne samo da bude uz mene cijelo vrijeme, već će morati da brine o bebi dan i noć jer postoji velika mogućnost da ću se roditi carskim rezom. Mame će znati koliko je carski rez bolan, pa želim više pažnje od svog muža.”, kazala je buduća mama.

 

- Marketing -