Trostruki ubica svoje troje maloljetne djece Harald Kopitz bio je član masonske lože

Popularno

Povezano

Ubica svoje troje maloljetne djece u zagrebačkim Mlinovima je Harald Kopitz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom koji je, između ostalog, u svom Facebook statusu tvrdio kako mu se braća iz masonske lože nisu javljala kad mu je trebala pomoć.

Prije nego što je presudio svojoj djeci, Harald Kopitz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom na Facebooku je prije napisao:

- Marketing -

Zbogom svima

– Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Dodao je da sve što je pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo pa čak ni njegova braća iz masonske lože Vladimir Par, Zlatko Knesović i Domagoj Vuković nisu htjela pomoći.

Na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive. Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom – napisao je Kopitz.

Haraldov prijatelj iz masonske lože, koji je htio ostati anoniman (podaci poznati redakciji), u kratkom razgovoru za RTL.hr komentirao je kako je istovremeno šokiran i tužan zbog onoga što se jutros u zagrebačkim Mlinovima dogodilo.

Harald mi je bio prijatelj

–  Malo mi je teško o ičemu govoriti. Fakat je bio dobar tip, ali kad sad to kažem, glupo zvuči – rekao je te dodao: „Stalno je pričao o svojoj djeci, ali nije bio u dobrim odnosima s bivšom suprugom. Bio je presretan s ovom novom curom“.

Osvrnuo se i na njegovu izjavu da mu navodno niko od stanovitih imena koje je naveo u statusu iz masonske lože nije htio pomoći.

– Da, mislim da je sramotno da mu se braća iz lože nisu javljala na telefon – istakao je.

- Marketing -

Najnovije