Povezano

Troje djece ostalo bez roditelja: Otkriveni novi detalji tragedije koja je jutros potresla BiHKOZARSKA DUBICA – Ovaj bračni par nedavno se razveo, nakon čega je supruga preselila u stan u Kozarskoj Dubici, gdje se zločin i dogodio. Pokojnici su imali troje djece.

Tragedija koja se rano jutros dogodila u Kozarskoj Dubici, gdje se po svemu sudeći, dogodilo ubistvo i samoubistvo, potresla je ovaj potkozarski gradić.

- Marketing -

Na gotovo svakom mjestu ovdje se mještani pitaju šta je poremetilo odnose, do skora, uzornog bračnog para iz obližnjeg naselja Jošik – piše Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac čiji identitet policija nije saopštila, navodno je prvo ubio bivšu suprugu, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Foto: Srpskainfo

Ovaj bračni par nedavno se razveo, nakon čega je supruga preselila u stan u Kozarskoj Dubici, gdje se zločin i dogodio. Pokojnici su imali troje djece.

Sagovornici Srpskainfo kažu da je navodni počinilac ubistva i samoubistva bio uzoran i vrijedan, veoma uvažen autoelektričar, u svom mjestu. Zbog toga je i ova vijest potresnija a iznenađenje veliko. Svi koji su poznavali ovo dvoje ljudi, veoma su potrešeni ovim događajem.

- Marketing -

Najnovije

Popularno