Povezano

Tri dana odsječeni od ostatka svijeta: Snježna mećava zarobila goste u kafiću

Više od 60 ljudi ostalo je u petak navečer zarobljeno u britanskom pubu hotela Tan Hill Inn u gorskom području Yorkshire Dalesa.

Naime, hotel su zamela oko tri metra snijega, a osoblje i gosti proveli su u pubu uz Oasis tribute bend ‘Noasis’ treću noć zaredom odsječeni od ostatka svijeta zbog oluje Arwen.

- Marketing -

Mnogi su spavali na improviziranim krevetima na podu, no usprkos tome neki su priznali da ne žele otići. Hrane i pića nije nedostajalo, a gosti su počašćeni filmovima na projekcijskom platnu, večerom kviza i švedskim stolom.

“Jako nam je lijepo i svi su dobro raspoloženi… stvarno je dobra atmosfera. Sklopili smo prijateljstva… kao velika porodica smo, to je najbolji način na koji to opisati. Jedna je gospođa zapravo rekla kako ne želi otići”,  kazala je Nicola Townsend (51) koja se nada da će nakon što budu oslobođeni svi ostati u kontaktu.

 

Jučer je pub organizirao tradicionalni ručak prije nego što su gosti i osoblje zajedno ukrasili bar za Božić i pripremili se za večer karaoka,  navodi Jutarnji.hr.

- Marketing -

Najnovije

Popularno