Povezano

Trendovi koji će dominirati u 2022: Neka vam njega kože postane prioritet


U posljednjih nekoliko mjeseci već možemo vidjeti nagovještaje trendova za nadolazeću sezonu, posebno kada je riječ o modi i makeupu.

- Marketing -

Ali, šta je s njegom kože?

Skincare je još u prošloj godini populariziran i priznajemo da su mnogi sretni zbog toga. Njega kože napokon je postala prioritet i počelo se shvatati da bez lijepe i zdrave kože nema ni dobrog makeup looka.

No, čak i u njezi kože, konstantno se upoznajemo s novitetima bilo da je riječ o proizvodima ili tretmanima.

Vrijeme je da se upoznamo s trendovima za iduću godinu, a otkrivaju ih dermatolozi.

Tvrdi šamponi i sapuni

Ovaj smo trend mogli namirisati već ove godine pojavom tvrdih šampona za kosu, no sada idemo korak dalje ili natrag, ovisi kako gledate. Ovakvi šamponi i sapuni koriste se već godina, iako danas, naravno, u razvijenoj verziji koja radi na očuvanju planete.

S obzirom na sve veću osviještenost ljudi, u idućoj sezoni očekuje se veliki povratak tvrdih sapuna u razgradivoj, eko-ambalaži, no vrlo je važno da nakon svakog korištenja sapun isperete i čuvate na suhome mjestu gdje neće sakupljati bakterije.

Tretmani usana

Ako ste od onih koji muku muče s njegom usana otkako nose maske, onda ste došli na svoje. Budući da se nadamo kako će kroz iduću godinu pandemija doživjeti zadnje trenutke, svaka prilika u kojoj nećemo nositi maske bit će odlično iskorištena. Baš zato, hidriranje usana, piling i konstantna njega bit će ono što ćemo najviše koristiti. Izbjegavat ćemo balzame s parfemima, mentolom i alkoholima, a u prvi plan stavljati one doista hidratantne, sos balzame koji će nam spasiti usne.

- Marketing -

Najnovije

Popularno