Povezano

TRAGEDIJA U BIH: U saobraćajnoj nesreći poginula pješakinja

U Zagrebačkoj ulici u sarajevskom naselju Kovačići večeras se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula starija žena čiji se identitet utvrđuje.

  • Policija Kantona Sarajevo je u 17 sati dobila dojavu da se u ulici Zagrebačka, područje općine Novo Sarajevo dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali jedno putničko motorno vozilo i jedan pješak. Odmah je na mjesto događaja upućeno više patrola policije i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo čiji ljekar je konstatovao smrt pješaka, a radi se o starijoj ženi, čiji se identitet provjerava.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će izaći na mjesto događaja i rukovoditi uviđajem. Policija osigurava mjesto nezgode i reguliše saobraćaj na ovom dijelu ulice, te je zbog ove saobraćajne nezgode privremeno obustavljen trolejbuski saobraćaj. Više informacija će biti poznato nakon što uviđaj bude u potpunosti završen – kazao je Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo.

- Marketing -

Najnovije

Popularno