― Marketing ―

Lana Pudar postavila tri nova državna rekorda

Plivačice i plivači Kluba vodenih spotova „Orka“ proteklog vikenda sudjelovali su na Ljetnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju za 2023. godinu, koje se...

Tragedija u BiH: Preminula je i petogodišnja djevojčica nakon teške saobraćajne nesreće koja se desila kod Prnjavora

- Marketing -

U bolnici u Beogradu preminula je petogodišnja Danijela Dević, koja je bila teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila prije 15 dana u Naseobini Lišnja u opštini Prnjavor.

Danijela je zadobila teže tjelesne povrede, opekotine po čitavom tijelu i prelome kostiju.

Nakon zbrinjavanja u Univeritetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banja Luci, prebačena je u Beograd na dalje liječenje, ali povrede su bile takve da je nakon petnaestodnevne borbe mala Danijela izgubila život, javlja Glas Srpske.

- Marketing -

U saobraćajnoj nesreći koja se desila 26. augusta, poginule su na licu mjesta Danijeline majka i sestra, a otac je zadobio teže povrede i na liječenju je u UKC-Srpske. U nesreći su povrijeđene još dvije osobe.

Aleksandra i Dajana su sahranjene 29. augusta.

U nesreći su učestvovali “Golf 4” kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora i “Reno 19” za čijim volanom je bio Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Nakon sudara “Reno 19” se zapalio i u njemu su ranije smrtno stradale majka i kćerka a danas je preminula i druga kćerka Danijela.

- Marketing -