Tokom vikenda nas očekuje sunčano vrijeme

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 27 stepeni.

U petak će u Bosni i Hercegovini biti sunčano. Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stepeni, na jugu Hercegovine od 12 do 16. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 stepeni. U subotu će u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Prijepodne po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera.
Najniža jutarnja temperatura zraka između 9 i 14 stepeni, na jugu Hercegovine od 13 do 17. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 stepeni. U nedjelju će u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14 stepeni, na jugu Hercegovine od 13 do 17. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
(fena)
Možda vam se svidi

Comments are closed.