― Marketing ―

Tinejdžerica pala s električnog romobila. Ljekari joj jedva spasili život

- Marketing -

Petnaestgodišnjakinja koja je zbog teških povreda zadobivenih pri padu s električnog romobila jučer prevezena s područja Kutine u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, pri svijesti je, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, doznaje Hina iz Klinike.

Djevojčica je teško povrijeđena pri padu s električnog romobila jučer oko 9 sati u mjestu Stupovača na kutinskom području. Primarno je bila zbrinuta u Općoj bolnici Sisak, te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Prijelom kosti, rane na glavi…

- Marketing -

Petnaestogodišnjakinja je zadobila kraniocerebralnu povredu s prijelomom kosti, ranama na glavi, brojne oguljotine i nagnječenja tijela i ekstremiteta, rekao je Hini direktor Klinike Goran Roić.

Smještena je na Neurokirurškom odjelu, upravo je napravljen kontrolni CT mozga i neurokirurški klinički pregled, pri svijesti je, u kontaktu, stabilnih vitalnih parametara i nije vitalno ugrožena, dodao je Roić.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...