Tiktokerica objavila snimku: “Do prve trgovine imam 544 km, vozim se 5 sati po hranu”

Popularno

Povezano


U videu je istaknula da svakih šest do osam tjedana odlazi u nabavku, što nije nimalo jednostavno jer do trgovine ima pet sati vožnje automobilom. Zato, kad odlazi u trgovinu, sa sobom vozi svoja dva psa te zajedno prolaze 544 kilometra i uživaju u lijepom pogledu. 

- Marketing -

Dodala je da cijelim putem na cesti nema signala pa, ako se nešto dogodi, ne može pozvati nikoga u pomoć. Ni loše vremenske prilike ne pomažu u putovanju. Sinead je ispričala da često padne velika količina snijega, leda i kiše, a temperature odlaze i do -20°C.

“Čak i kada ništa ne pada, vani je gusta magla pa je teško vidjeti tokom vožnje. Znaju istrčati i životinje na cestu, nema signala… Na cijeli taj ‘izlet’ do trgovine potrošim više od tisuću dolara”, istaknula je Sinead.

Iako u blizinu Yukona postoji mali supermarket, puno je skuplji od udaljenih trgovina, a i ponuda se svodi na osnovne proizvode.

Ljudi u komentarima su bili šokirani njezinom pričom i napisali da tek sada znaju kakve privilegije imaju. Ipak, neki su se i našalili.

“Zamislite, prijeđete sav taj put i dođete kući pa se sjetite da niste sve kupili”, “Ne mogu to ni zamisliti. Ja sam toliko neorganizirana da u trgovinu idem svaka 2-3 dana”, “Jučer sam dva puta išla u trgovinu i svejedno nisam sve kupila. Ovo nikako nije za mene”, “Zamislite da zaboravite novčanik”, neki su od komentara.

Pogledajte VIDEO

Dodaj komentar:

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

- Marketing -

Najnovije