Teška sudbina majke troje djece koja je umrla od smrzavanja – Ivanino tijelo satima bilo u snijegu, mještani prolazilili pored ali nisu reagovali

Popularno

Povezano


Ivanino tijelo, kako pišu pojedini mediji, vidjeli su mještani koji su tuda prolazili autobusom, međutim satima niko nije reagovao, niti pozvao pomoć.

- Marketing -

Ljekari koji su tek satima kasnije pozvani u pomoć, reanimirali su ženu više od sat vremena, međutim u tome nisu uspjeli.

Ivana J. je bila majka troje djece, dva tinejdžera i djevojčice od oko pet godina, međutim djeca nisu živjela sa njom. Zbog brojnih prijava Centru za socijalni rad, da Ivana nije brinula o djeci i da je mnogo pila, djeca su joj oduzeta. Najstariji dječak je u hraniteljskoj porodici, a srednja kćerka kod babe po ocu. Svo troje djece ima različite očeve.

Ivana je, kako pričaju mještani, imala tešku porodičnu situaciju. Njen otac bio je policajac u Beogradu, međutim vratio se da živi u selu, a onda se ubio. Majka joj se nakon toga preudala.

– Ivana je često išla nekontrolisano po putu i samo pukom srećom je nikad nije udario neki auto – kaže mještanka sela.

– Pričao mi je jedan vozač kamiona da je jednom umalo nije zgazio i da je jedva ukočio kad je vidio na putu. Rekao je da je bila pijana tad. Sad je pala usred noći i po mrazu i tu je zaspala i smrzla se. Kad su je našli, više joj pomoći nije bilo. Inače je živjela sama i vrlo teško otkad je umro tu jedan čovek u selu s kojim je bila u vezi i davao joj pare – kaže mještanka.

Nesretna žena preminula je od posljedica smrzavanja. Iz nadležnog tužilaštva kažu da je njeno tijelo predato porodici kako bi je sahranili, piše Objektiv.

- Marketing -

Najnovije