Povezano

Teška nesreća u Hrvatskoj: Orkanska bura prevrnula šleper, vozač iz BiH poginuo


Za sada nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom s nacionalnim oznakama Bosne i Hercegovine. Sletio je ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, piše Večernji.hr.

- Marketing -

Kako je izvijestila PU ličko-senjska, jučer u 19.50 sati na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu, u vrijeme zabrane prometovanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do prometne nesreće sa smrtnim ishodom.

Za sada nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom s nacionalnim oznakama Bosne i Hercegovine. Sletio je ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Očevid će se zbog sigurnosnih razloga nastaviti na mjestu događaja nakon smirivanja vremenskih prilika, odnosno po prestanku orkanskih udara vjetra. O nesreći su se oglasili i iz JVP-a Gospić na Facebooku. “Noćas teška prometna nesreća u Prizni.

Vjerojatno je zbog orkanske bure došlo je do prevrtanja tegljača. Nažalost, jedna osoba smrtno je stradala. Na intervenciji su sudjelovali JVP Gospić s tri vatrogasca i jednim vozilom i JVP Senj s tri vatrogasca i jednim vozilom”, napisali su gospićki vatrogasci.

- Marketing -

Najnovije

Popularno