7.9 C
Kakanj
Četvrtak, 21 Januara, 2021

Svi u Sportsku dvoranu Kakanj na zajedničko gledanje nastupa Amela Tuke u finalu Svjetskog prvenstva u atletici

U Kaknju se odvijaju organizacione aktivnosti na pripremi zajedničkog gledanja finalne utrke na 800 m, u okviru Svjetskog prvenstva u atletici, u kojoj nastupa i Kakanjac Amel Tuka.

Zajedničko gledanje bit će upriličeno u utorak, 25. augusta 2015. godine, u Sportskoj dvorani Kakanj čija će vrata za sve oni koji žele zajednički pratiti veliko finale biti otvorena već od 13:30 sati.

Finalna utrka Svjetskog prvenstva na 800 metara na rasporedu je u utorak u 14.55 sati.

Pozivamo sve građane Kaknja i građane drugih gradova i općina, svih uzrasta i generacija, navijače FK “Mladost” Doboj Kakanj i FK “Rudar” Kakanj, kao i navijače drugih kakanjskih sportskih klubova, da dođu na zajedničko gledanje Amelovog nastupa u finalu.

Dođite masovno, povedite djecu i unuke, podržimo našeg Amela, dokažimo još jednom da je Kakanj grad šampiona i istinskih patriota koji vole svoj grad i svoju domovinu i koji znaju podržati svoje uspješne sugrađane.

Kakanj će u utorak biti na nogama, a očekuje se veliki broj ljudi u Sportskoj dvorani na zajedničkom gledanju.

Prvobitno je bilo planirano da se zajedničko praćenje finala organizira na otvorenom, međutim Sportska dvorana je bolje rješenje zbog promjenjivih vremenskih uslova.

Iz Kaknja šaljemo poruku našem Amelu:

“Priželjkujemo medalju, ali imaš našu podršku ma kakav rezultat bio jer si ti već naš šampion, ne samo zbog prethodnih rezultata, nego i zbog tvoje ljubavi i odanosti domovini BiH i tvom gradu Kaknju”.

Dolazak na zajedničko gledanje finala u Kaknju najavile su brojne novinarske ekipe. (Press Općine Kakanj)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO