Povezano

Svetlana Cenić otkrila identitet djevojke koja je slala poruke sa derneka u Mostaru


Nakon što djevojka koja je iz Sarajeva otišla na dernek u Mostar nije reagovala na komentar profesorice Svetlane Cenić i nije uputila izvinjenje javnosti profesorica je odlučila otkriti njen identitet.

- Marketing -

Gospođici iz onog mostarskog kluba da poručim: ili će se javno izviniti ili joj ide objava imena na svom mrežama i tužba.Neka bira.
— Svetlana (@svetlanacenic) March 16, 2021

– Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vrijedi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mjere zaštite u vrijeme pandemije, ništa razmak. Strahovit poraz cijelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život – poručila je Svetlana Cenić,piše Avaz.

Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vredi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mere zaštite u vreme pandemije, ništa razmak.Strahovit poraz celog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život.
— Svetlana (@svetlanacenic) March 16, 2021

Podsjećamo, proteklog vikenda je u Sarajevu na snazi bio djelimični lockdown u cilju suzbijanja širenja koronavirusa od kojeg je svakim danom sve više zaraženih u Sarajevu, ali i BiH. Lockdown se uglavnom odnosio na privredne subjekte, te nisu radili ugostiteljski objekti i tržni centri.

- Marketing -

Najnovije

Popularno