SVE LJUBAVI SEVERINE: Prosili su je čak šest puta, a pred matičara su je odvela dvojica


Seve je bila zaručena šest puta – prvi put ju je zaprosio Alen Marin iz Kojota s kojim je hodala devedesetih, a potom i Srećko Vargek s kojim je bila u vezi nakon hercegovačkog poduzetnika Milana Lučića. S Vargekom je prekinula nakon velike afere s porno filmom, a ubrzo se zaljubila u mladog Hercegovca Matu Čuljka.

- Marketing -

Bilo je to 2006. godine i tada su Čuljak i Severina bili najpopularniji par u državi. Pixsell je objavio stare fotografije s proslave rođendana Saloona na koju su stigli zajedno. Iako se činilo da su ludo zaljubljeni, veza je potrajala tek godinu dana.

Nakon Čuljka Seve se zaljubila u Slavka Šainovića s kojim je u Rijeci gradila kuću. Sa Slavkom je u vezi bila dvije i pol godine prije nego što se dogodio fatalni susret s Milanom Popovićem u Beogradu zbog kojeg je ostavila riječkog konobara.

S Milanom Popovićem u februaru 2012. godine dobila je sina Aleksandra, a njihova se veza raspala nakon samo nekoliko mjeseci. Par se još uvijek na sudu bori za skrbništvo nad Aleksandrom koji je prošle godine dodijeljen ocu.

Severina se 2015. godine udala za Igora Kojića, nakon što je šesti put isprošena. Ipak, izgleda da joj ni ovaj put ne cvjetaju ruže. Par navodno živi odvojeno već godinu dana, prenosi Express

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano