Sva čuda aspirina: Za kosu, mrlje, bubuljice

Popularno

Povezano


Aspirin zbog svog hemijskog sastava čudotvorno vraća bjelinu rublju, a da bi se to postiglo, potrebno je pet tableta rastopiti u sedam do osam litara tople vode. Posivjelo rublje kojemu želite vratiti svježinu stavite preko noći u tu otopinu te sutra operite u perilici.

- Marketing -

Aspirin je koristan i za cvijeće ili biljke. Čini ih otpornijima i pospješuje njihov rast. Rastopite jedan aspirin u tri i pol litre vode pa raspršite otopinu po biljkama.

Pomaže i kod uklanjanja mrlja od znoja te onih od jaja. Nekoliko tableta usitnite u prah, dodajte malo vode da se napravi pasta koja se stavlja na onečišćeni dio. Drži se nekoliko minuta pa se potom stavi u perilicu rublja.

Kada vas ujede komarac dovoljno je tabletu s jedne strane malo navlažiti vodom pa staviti na mjesto uboda nekoliko minuta.

Pomaže i kod ublažavanja akni i bubuljica na način da se od nekoliko tableta i vode napravi smjesa. Drži se neko vrijeme na upaljenome mjestu i zatim skida mlakom vodom,piše Radiosarajevo

Dobar je i u borbi s dosadnom peruti, tako da se prah stavi u šampon, kosa se našamponira, pusti nekoliko minuta da aspirin djeluje i potom se ispere. piše Radiosarajevo

- Marketing -

Najnovije