Suprugu poklonila isprintane fotografije žena koje je lajkao

Što ste vi poklonile svom muškarcu za Valentinovo, priupitala je korisnica TikToka Gloria svoje pratitelje i objavila video kako zamata dar svome suprugu, no ono što mu je poklonila više je nego neuobičajeno.

Naime, isprintala je fotografije žena koje je njezin suprug lajkao na Instagramu, zalijepila ih na štapiće te postavila na crvenu kutiju.

- Marketing -


– Budući da svi dijele poklone koje su kupili svojim partnerima za Valentinovo, odlučila sam i ja podijeliti svoj, rekla je na snimci i dodala kako se nada da će mu se svidjeti.

@gr93laWhat did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ

♬ Bust Your Windows – Glee Cast


Njezin je video prikupio više od 45 hiljada komentara, a mišljenja o njemu su podijeljena.

  • Lajkao je slike pa sam sigurna da će i dar, napisala je jedna korisnica dok su i mnogi drugi bili oduševljeni idejom. Ipak, bilo je i onih kojima se baš i nije svidjela.


– Reci mi da si sitničav, bez da mi kažeš da si sitničav, napisao je tako jedan korisnik. Kako su mnogi tražili, Gloria je ubrzo objavila drugi video u kojem svojem suprugu daje ovaj jedinstveni dar.

  • Imam smisao za humor s njim. Ne znam za vas, ali mislila sam da je ovo savršen poklon. Svidio mu se, napisala je, a na snimci se može vidjeti kako se on krenuo smijati kada je vidio što mu je pripremila.
@gr93laI have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 #gorgeousgirls #fyp #joke

♬ original sound – Gloria

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano