Sunce ulazi u zodijak Ovna: Vrijeme je promjena – razlaza i ponovnih spajanja


U trenutku ulaska Sunca u znak Ovna, imamo Mjesec pozicioniran u znaku Škorpiona, Marsa i Veneru u kvadratu s Uranom, njihov hod prema Saturnu i Merkura do Jupitera i Neptuna u Ribama.

- Marketing -

Očekuje nas uzbudljivo i zanimljivo proljeće. Kada žudnja postane iskra, svaka vatra postaje naša vodilja. Kada upalimo plamen, sve je osvojivo. Kada pronađemo u sebi razlog buđenja, snovi postaju ostvarivi. Ponekad nam zaista treba samo mali poticaj da prerastemo u nešto veliko. I sada ga konačno imamo.

Sunce je ušlo u znak Ovna i time najavilo period proljeća, ali i početak nove astrološke godine. Ovan je prvi znak zodijaka i s njim sve počinje. Ako ste se pitali zašto vam se ništa spektakularno ne događa s 31.12. odgovor leži u činjenici da se zaista slavljenje Nove godine ne poklapa s planetarnim i prirodnim periodima kad prava nova godina započinje, a to je s prvim danom proljeća, piše Atma.hr.

U trenutku ulaska Sunca u znak Ovna, imamo Mjesec pozicioniran u znaku Škorpiona, Marsa i Veneru u kvadratu s Uranom, njihov hod prema Saturnu i Merkura do Jupitera i Neptuna u Ribama. Očekuje nas uzbudljivo i zanimljivo proljeće.

Sunce u Ovnu jača identitet, snagu, borbenost i inicijativu. U nama se budi snaga i vodstvo. Energija spoznaje da neke bitke možemo dobiti samo sami. I to je normalno. Samoostvarenje je ključ. Ispit. Lekcija. I svatko od nas to zaista može.

Nije uvijek vrijeme za pokretanje, ali sada je. Nije uvijek vrijeme za radikalne promjene, ali sada je. Nije uvijek sve vrijeme svijeta naše, ali sada ga činimo takvim. I nije to nikakva sebičnost kad dotakneš visine, to je tvoje nebo. I nije nikakva sebičnost kad uzmeš vremena za sebe, to je tvoje ulaganje koje si vraćaš. I nije nikakva sebičnost kada se postaviš na tron, to je znak da vladaš svime sto jesi.

Mars i Venera u Vodenjaku traže promjene, nove pristupe, nove načine da ispričaš svoju priču. Autentičnost je pečat kojim se izdvajaš iz mase. Tvoja priča je tvoj kod. Samo ti si rješenje svoje zagonetke.

Mogućnosti da izvedeš neizvedivo, sada su jake. Da odigraš kartu na drugačiji rulet. Da se ostvariš baš onako kako želiš. U svemu. U poslu. Emociji. Društvu. Imaš taj moment da ostaviš bez daha svakoga, upravo kada spoznaš vrijednost svojih autentičnosti. Posebnost je nova moda koja se sada nosi.

I vrijeme je da mijenjaš sve sto te sputava, ograničava ili čini manje vrijednim. Ljude. Odnose. Mjesta u kojima živiš. Prijatelje. Poslove. Karmičke vezanosti i neuspjele pokušaje. Vrijeme je da se otrgneš od onoga što misle da bi trebao biti i da živiš ono što jesi.

Taj skok u “ludilo” koje ti se čini kao nestvaran modus, zapravo je način na koji nadmašuješ sebe. Jer Mars i Venera u kvadratu s Uranom mogu pokrenuti ludilo zelja i htijenja i egzibicija. Energije koja te vuče u ringišpil života. I ta energija možda i razruši neke obrasce, nekog tebe, neke odnose i vezanosti, ovih dana, ali ako ih i razruši, ti ih “pokidaj” još više. Jer ne vrijede. Jer ti u njima nemaš svoju vrijednost. Istaknutost. Bit.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano