Povezano

Što svaki horoskopski znak želi ispod bora?


Ako vam je već sada dosta potrage za savršenim poklonima koje ćete staviti najmilijima ispod bora, astrologinja Susan Miller može pomoći.

- Marketing -

Otkrila je što bi koji znak, prema svojoj osobnosti i karakteru volio pronaći ispod bora pa se možete orijentirati uz pomoć ovih smjernica dok lutate trgovinama.

Avanturistički su nastrojeni, pa možete potražiti neki sportski tečaj, članarinu za fitness, pametni sat… Nešto u čemu mogu iskazati svoj natjecateljski duh. Svidjet će im se i neka bluza/košulja za posao i neki dodatci za kućni ured.

Ovom senzualnom znaku svidjet će se sobna biljka, parfem, dan u toplicama ili kućni ogrtač. Vole sve što je lijepo i što simbolizira ljubav i toplinu.

Njima vlada Merkur, planet intelekta i komunikacije, pa bi neki pribor za pisanje bio odličan poklon. Vole čitati i istraživati, pa im možete uz pribor uzeti i neku dobru knjigu.

Nježan znak koji najviše vremena voli provoditi kod kuće, odmarati, kuhati… Možete im kupiti nešto od kućanskih aparata ili pribora za kuhanje. Veselit će se i obiteljskom albumu.

Vole privlačiti pažnju i uređivati se, pa će im neki dobar komad odjeće, kozmetika, šminka ili boca šampanjca biti savršen poklon.

Nećete pogriješiti ako Djevici kupite knjigu ili neku društvenu igru, set za izrađivanje nečega… Možete im uplatiti i tečaj kuhanja, prenosi Večernji.

Vagi nije problem kupiti poklon – vole sve što je lijepo, senzualno, privlačno… Bit će zadovoljne s odjećom, kozmetikom, posteljinom, nakitom, umjetničkim djelom – izbor je širok.

Možete im kupiti donje rublje, kvalitetnu torbu ili jaknu. Također, jako će im se svidjeti personalizirani pokloni.

- Marketing -

Najnovije

Popularno