Stevandić poručio da dilema nema: Republika Srpska je jedini način da Srbi žive u slobodi…Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da se prošla godina za Republiku Srpsku pokazala kao prelomna u smislu formiranja svijesti o tome da je “Srpska jedini način da srpski narod živi u slobodi, da gospodari svojim institucijama i svojim vlasništvom, te da će se u tom pravcu kretati i narednih godina.”

Ako je do sada bilo nekih dilema da li u Federaciji BiH žele dogovor, sada takvih dilema nema. Nisu željeli dogovor, niti prihvataju Republiku Srpsku, a mogu da je prihvate samo ako budemo čvršći i uporniji u namjeri da Srpska ima svoje prerogative kao državotvorni entitet i da niko ne donosi odluke u njeno ime – rekao je Stevandić Srni povodom obilježavanja 9. januara – neustavnog dana RS.

- Marketing -

On je dodao da je 9. januar odličan ugaoni kamen kroz koji se sve to vidi, kao i da će ovogodišnja proslava neustavnog praznika biti najveća proslava, ne samo u Banjaluci, nego u svim dijelovima manjeg bh. entiteta.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano